Viikon Tiedeuutiset

Taas on viikko vierähtänyt ja taas on aika paljastaa Viikon Tiedeuutiset!

Tällä kertaa käsittelemme aiheita:

  • Kevin Trudeau viimeinkin kiinni sanoistaan!
  • Refleksologiaa Englannin kouluissa!
  • Uusi geenimanipuloitu olut saattaa kohottaa terveyttäsi.

Kevin Trudeau

Kuka ihme sitten on Kevin Trudeau?

Hän on suuri huijari, joka tietoisesti harhauttaa ihmisiä ja on varmasti väärillä tiedoillaan tapattunut monia epätoivoisia ihmisiä. Kevin Trudeau on jo joissakin piireissä pahamaineisen imagon saanut kirjailija, joka on kirjoittanut mm. kirjan Natural Cures ”They” Don’t Want You To Know About. Kirjan nimi kertookin sinänsä jo kaiken. Hän kirjoittaa kirjoja, joissa on tietoja, joita mystiset ”he” eivät halua sinulle paljastaa. Tietoja mm. laihdutuskeinoista, rahanansaitsemisvinkkejä ja mitä ihmeellisimpiä parannuskeinoja mm. syöpään. Hän mainostaa kirjojaan näissä ostos-tv tyyppisissä televisiomainoksissa ja nekään eivät ole aina kovin totuudenmukaisia. Yhdessä mainoksessa Kevinin kuultiin toteavan, että ”Laihtuaksesi sinun ei tarvitse syödä mitään erikoista, eikä tehdä mitään ylimääräisiä toimenpiteitä. Ostat vain kirjani ja alat laihduttamaan.” Kun kirjan sitten ostaa ja lukee, huomaa, että siellä sanotaan, että pitää syödä täysin orgaanista ruokaa ja vieläpä ottaa kasvuhormonipistoksia. Ei mitään ylimääräistä? Syö niin kuin haluat? Todellakin.

Nyt viimeinkin, Federal Trade Commision eli FTC on pistänyt Kevin Trudeaun vastuuseen sanomastaan ja on määrännyt hänelle 5,000,000 dollarin sakot harhaanjohtavasta mainonnasta. Hänelle annettiin sen lisäksi kielto tehdä mainoksia tai kirjoittaa 3 vuoteen. Tuomio on melkein verrattavissa Al Caponen tuomioon veropetoksesta. Pienestä kiinni.

Natural Cures "They" Don't Want You To Know About

Natural Cures

 

Ja oikeus on jälleen tapahtunut.

Lähde: Skepchick

Refleksologiaa

Refleksologia eli vyöhyketerapia on käsite, hoitomuoto/terapia, jossa esimerkiksi jalkapohjaa hieromalla saadaan reaktioita tapahtumaan muualla kehossa.

Painelupisteet

Painelupisteet

 

Nyt muutamat Englannin kouluista aikovat käyttää verorahoja siten, että hankkivat refleksologiahoitoja oppilaille, joilla on ongelmia koulussa. Se kuulemma auttaa. Kyse on siis isosta summasta heidän verorahoistaan sitä vastaan, että heidän lapsiensa jalkapohjia painellaan koulussa. Eikä välttämättä aina ihan hellästi. Pitäisitkö ajatuksesta?

Sitä minäkin.

Lähde: NeuroLogica Blog

GM-olut

Nyt taas uusi ja parempi syy kallistaa tuoppia!

Nimittäin. Tiedemiehet Yhdysvalloissa ovat kehittäneet oluen, josta löytyy samoja yhdisteitä kuin punaviinistä. Nämä yhdisteet ovat linkitetty yleisesti pitkäikäisyyteen ja hyvään terveyteen. Tämä uusi olut on laputettu ”BioBeer” nimellä. Se tehdään geneettisesti muunnellusta panimon hiivasta, joka tuottaa ”resveratrol” nimistä ainetta. Punaviini sisältää resveratrolia joka ehkäisee diabetesta, Alzheimerin tautia, syöpää ja muita ikään liityviä sairauksia. BioBeer tulisi siis sisältämään suuren määrän resveratrolia, tehden oluesta sinulle terveellisemmän. Tai näin ainakin tähänastiset tutkimustulokset osoittavat.

Lähde: GM beer could be good for your health

About these ads

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Seuraa

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: